Što se tiče prozorskog sustava, VAKO je najnoviji proizvod tvrtke Relax 2000 koji ugrađujemo. To je kameralna naprava za prešanje, neprobojni ekstrudirani plastični profilni prozorski sustav u promjenjivim veličinama. Njegova je prednost u svojoj univerzalnoj upotrebi - rolete se mogu popraviti te im se može pristupiti s tri različite strane (3 rebalansa).

Moguće je ugraditi rolete s dvije strane. Rolete imaju vrlo dobru termoizolacijsku kvalitetu i moguće ih je podizati ručno ili automatski. Moguće je ugraditi integriranu ugrađenu mrežu u bubanj. Zahvaljujući mnogim vrstama postavljanja profila, YPSILON se može instalirati u sve vrste prozora.

Radimo Vako kombi 210X210 kutiju sa integriranim komarnikom. Ta kutija posjeduje mogućnost revizije od ispod pa je roletnu kutiju moguće zatvorit knaufom ili sličnim materijalom odnosno tada kutija nije vidljiva,
a u slučaju servisa ima pristup sa donje strane.

Upravljanje roletama

Način na koji želite upravljati roletama odlučite se između gurtne, monokomande i električnog motora koji je moguće pokretati na dva načina tj. prekidačem koji možete staviti do prozora ili zajedno do prekidačam od rasvjete te mogućnost daljinskog upravljanja . Prekidači nisu u osnovnoj ponudi jer se uzimaju zajedno sa el.sistemom za cijelu kuću.

Exte Exakt

Sustav nasadnih rolet-kutija za renoviranje.

Dimenzije kutija i ovjesne visine

Na raspolaganju stoje tri veličine kutija za sve građevinske situacije

Ovjesne mjere EXTE EXAKT:

Veličina kutije 155 mm x 181 mm 181 mm x 206 mm 220 mm x 245 mm
Mini-lamela, SW 40 1,650 mm* 2,600 mm* 3,500 mm*
Maksi-lamela, SW 60 1,050 mm* 1,700 mm* 2,750 mm*

*maksimalna visina elementa uključujući kutiju

S integriranom zaštitom od insekata vrijede slijedeće mjere:

Veličina kutije

155 mm x 199 mm

181 mm x 224 mm

220mm x 263 mm

Mini-lamela , SW 40

1,650 mm*

2,300 mm*/2,550 mm**

2,300 mm*/ 2,550 mm**

Maksi-lamela, SW 60

1,050 mm*

1,700 mm*

2,300 mm*/ 2,550 mm**

*Maksimalna visina elementa uključujući kutiju (prozor – zaštita od insekata)

** Maksimalna visina elementa uključujući kutiju (vrata– zaštita od insekata)

Malen, jak i povoljan

S tri različite veličine rolet-kutija riješene su sve građevinske situacije. Na primjer spojnice, dijelovi ili zamaknut uvod lamela. Visine elemenata su moguće do 3,500 mm. Naglasak je stavljen na racionalnu montažu i lakoću održavanja i eventualne zamjene dijelova temeljem provjerene tehnike kliznog ležaja. Rolet-kutija postaje integralni dio prozora te pospješuje njegovu energetsku učinkovitost.

Veliki izbor - Više od 130 boja

U današnje vrijeme izbor boja za profilne sustave je vrlo velik. Da bismo bili u mogućnosti dostavljati i male količine profila u željenoj boji, EXTE je instalirao novi, potpuno automatski stroj za PVC foliranje. To garantira kratko vrijeme reakcije od narudžbe do dostave, također i kod malih isporuka. Sa više od 130 folija EXTE može udovoljiti svim potencijalnim kupcima.

Djelomičan i puni dekor - Otvoren za oblikovanje

Obučen u puni dekor. Dizajn je ovdje moguć bez ograničenja jer iznutra i izvana dekor može biti u različitim bojama. Na zahtjev također u malim količinama. Kod djelomičnog dekora unutarnje strane ostaju bijele. Folija je u ovom slučaju s vanjske strane te odgovara određenoj boji okvira.

Tehnika umetanja – jednostavno genijalno

Velika prednost rolet-sustava EXTE EXAKT leži u njihovoj tehnici klizanja. Kompletni namotaj s lamelama se preko kliznog ležaja umeće u rolet-kutiju kao u ladicu. To ne samo da povećava učinkovitost i pristup pri montaži već značajno olakšava izmjenu dijelova.