Vrata načinjena iz profila Salamander vrhunske su kvalitete. Prilikom proizvodnje ovih vrata vodimo računa i o najsitnijim detaljima. Odabirom PVC vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan i dugovječan proizvod. Naša PVC vrata zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, a Vašoj kući dat će poseban izgled. Ulaznim vratima u našoj tvrtki posvećujemo izuzetnu pažnju. Osim što su glavni dio stolarije na kući te trebaju zadovoljiti svojim izgledom i funkcionalnošću.

To je razlog zašto je važno da obratite pozornost na dvije stvari pri odabiru ulaznih vrata: kvaliteta i izbor pravog sustava. Ravnoteža između toplinske izolacije je presudna.

Ulazna vrata bi trebala jamčiti optimalnu toplinsku izolaciju i zaštitu od prodora zraka i kiše, te bi trebala biti sigurna da hodaju preko njih. Kako bi se osiguralo da ste zadovoljni sa svojim ulaznim vratima i danas - i sutra.

Vrata s našim profilima ostavit će dobar dojam. Ovi profili imaju građevinsku dubinu 73 mm te su posebno dizajnirani za visoke zahtjeve koje ulazna vrata moraju zadovoljiti. Njihova iznimno stabilna konstrukcija s velikim dimenzioniranim čeličnim ojačanjima koja mogu izdržati velika opterećenja i deformacije, a pružaju maksimum udobnosti. Četiri-komorna tehnologija s kontinuiranim brtvama jamči savršenu toplinsku izolaciju i maksimalnu zvučnu zaštitu. Sigurnosni okovi s 3 ili 5 točaka brave može biti instaliran na najvišim sigurnosnim zahtjevima.

Prednosti PVC vrata

- pogodan za sva komercijalno dostupna ostakljenja kao vinil i aluminijskih ploča
- veliko čelično pojačanje
- jamči pouzdan rad i dugi vijek trajanja
- toplinski izolirana prag
- za bolje toplinske izolacije i smanjenja kondenzacije
- veća udobnost življenja

- 4-komorni sustav s kontinuiranom brtvom pruža optimalnu zaštitu od gubitka topline
- osobito lako se čiste i iznimno su postojani na sve vremenske uvjete,
- zahvaljujući kvalitetnim vinilom s gustom površinskom strukturom
- širok izbor boja i kvalitetnih metalnih premaza
- za neograničen dizajnih varijacija