Vanjske rolete i komarnike ugrađujemo naknadno na gotove prozore svih vrsta.

Komarnici

Proljeće, ljeto i početak jeseni mnogima predstavljaju najljepši dio godine. No, uživanje u lijepim danima često kvare komarci, muhe i ostali dosadni insekti koji ulaze u vaše domove.

Ipak, rješenje postoji! Mreže protiv insekata (komarnici) su osmišljeni upravo kako biste im stali na kraj. S našim komarnicima možete ostavljati otvorene prozore ili vrata koliko god želite, a oni garantiraju da ništa osim svježeg zraka neće proći kroz njih.

Komarnici kao idealno rješenje za zaštitu od insekata

Komarnici predstavljaju jednostavno i funkcionalno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su i za stambene i za poslovne prostore, gdje god postoji potreba za zaštitom od insekata uz nesmetan prolazak zraka kroz otvorene prozore ili vrata.

Također oni su i s ekološkog stajališta najprihvatljiviji rješenje jer ne sadrže nikakva kemijska sredstva poput drugih preparata. Pozdravite se tako od raznih sprejeva i utikača protiv tih nesnosnih nametnika jer vam više ne trebaju – komarnici Vam garantiraju da će insekti ostati gdje im je i mjesto, izvan Vašeg boravišnog prostora!

Rolete

Želite li se zaštititi od vrućine, kiše, snijega, vjetra ili neželjenih pogleda, rolete su pravi izbor za Vas. Vanjske rolete su najbolja sjenila ukoliko već imate ugrađen prozor, koja Vam omogućuju postupno reguliranje osvjetljenja u prostoriji, te doprinose toplinskoj i zvučnoj izolaciji.

Vanjske rolete koje proizvodimo rezultat su našeg petnaestogodišnjeg iskustva u proizvodnji i montaži pvc roleta i visoke kvalitete materijala koje koristimo.

Ovisno o Vašem zahtjevu u vanjske rolete ugrađujemo PVC ili ALU lamele roleta.

Prednosti roleta:

  • visokokvalitetni aluminijski dijelovi
  • mogućnost farbanja u željenu boju iz RAL ljestvice
  • širok izbor ALU ili PVC lamela u širokoj paleti boja
  • mogućnost ugradnje integriranog rolo komarnika ili screen sjenila
  • mogućnost dodatnog povećanja sigurnosti
  • brojne mogućnosti upravljanja
  • jednostavno servisiranje sa vanjske strane